Vedlikehold av vinyl og gummigulv

Dessverre er de fleste Vinyl og Gummigulv overflatebehandlet med tradisjonell boning/polishbehandling. En slik behandling er kortvarig og medfører ofte krakelering og tydelige gangstier. Våre overflatebehandlinger garanterer en pen og rengjøringsvennlig overflate så lenge vår rengjøringsveiledning følges.

GF-verdibevaring

GF-Verdibevaring» er GulvFag sitt eget vedlikeholdsprogram for systematisk forvaltning av gulv. Med dette programmet er gulvene sikret en optimal overflate, og man får en totaloversikt over vedlikeholdskostnadene. Inkludert følger en FDV samt en rengjøringsveiledning. Eksempel på FDV og rengjøringsveiledning kan lastes ned her:

Rengjøring av vinyl og gummigulv

Riktig rengjøring er viktig for at gulvet skal se pent ut og vare lengst mulig. Vi sørger for at kunden får en rengjøringsveiledning med anbefaling om hvilke produkter som skal anvendes. Vi gir gratis opplæring til renholdspersonalet der dette er aktuelt. I vår nettbutikk kan man handle de riktige produktene for det aktuelle gulvet. Har man en egen leverandør, bistår vi sammen med denne å finne et tilpasset rengjøringsprodukt i deres sortiment. Kontakt oss hvis du er usikker på hvilket produkt som skal brukes.