Vedlikehold av tregulv

Riktig vedlikehold av tregulv er viktig slik at man til enhver tid har et pent og rengjøringsvennlig tregulv. Ulike tresorter og ulik bruk/belastning krever kompetanse på hvilket vedlikeholdssystem man skal anvende.

GF-Verdibevaring

GF-Verdibevaring» er GulvFag sitt eget vedlikeholdsprogram for systematisk forvaltning av gulv. Med dette programmet er gulvene sikret en optimal overflate, og man får en totaloversikt over vedlikeholdskostnadene. Inkludert følger en FDV samt en rengjøringsveiledning. Eksempel på FDV og rengjøringsveiledning kan lastes ned her:

Rengjøring av tregulv

Riktig rengjøring er viktig for at et tregulv skal se pent ut og vare lengst mulig. Vi sørger derfor for at kunden får en rengjøringsveiledning med anbefaling om hvilke produkter som skal anvendes. Vi gir gratis opplæring til renholdspersonalet der det er aktuelt. I vår nettbutikk kan man handle de riktige produktene for det aktuelle gulvet. Har man en egen leverandør, bistår vi sammen med leverandøren å finne et alternativt rengjøringsprodukt. Kontakt oss hvis du er usikker på hvilket produkt som skal brukes på ditt gulv.